Over Psychologiepraktijk Plus

Psychologiepraktijk Plus is gehuisvest in Medisch Centrum Aalsterweg (MCA) in Eindhoven. Onze praktijk bevindt zich op de eerste verdieping van dit pand in de wijk Stratum.

De praktijk is geopend op maandag en vrijdag. Naast fysieke afspraken behoort ook het maken van online afspraken tot de mogelijkheden.

Bereikbaarheid: de praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
Parkeergelegenheid bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw.

Wachtlijstinformatie

De wachtlijst is momenteel gesloten. Zodra er weer ruimte is maken we dat hier bekend.

Klachtenregeling

Bent u ergens ontevreden over, of heeft u een klacht over mijn zorg? Ik ga graag met u in gesprek en op zoek naar een oplossing.
Wilt of kunt u de klacht niet bespreekbaar maken met mij, of wenst u onafhankelijke ondersteuning hierbij, dan kunt contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. Klachtenportaal Zorg is een externe organisatie waar ik ben aangesloten om onvrede en klachten over mijn zorg te helpen oplossen.

Heeft u uw klacht of onvrede opgestuurd, dan beoordeelt Klachtenportaal Zorg of deze voldoet aan de voorwaarden deze in behandeling te nemen en welke procedure erbij past. Als er informatie ontbreekt of onduidelijk is, nemen zij contact met u op om het volledig te maken en ervoor te zorgen dat de klachtenprocedure goed opgestart wordt.

Wilt u advies over hoe u om kunt gaan met een situatie waar u ontevreden over bent? Ook dan kunt u contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. U start dan nog geen procedure op.

 

 

Geef uw klacht door met het klachtenformulier op de website van Klachtenportaal Zorg. U kunt ook een e-mail sturen aan info@klachtenportaalzorg.nl. Weet u niet welke klachtenprocedure voor u geldt? Ook daar kan Klachtenportaal Zorg u mee helpen. Het doel blijft het oplossen van onvrede en klachten.

Gegevens van de praktijk

adresPsychologiepraktijk Plus
Aalsterweg 183
5644 RA Eindhoven
telefoon06-11795437
e-mailinfo@psychologiepraktijkplus.nl
KvK57700400
websitewww.psychologiepraktijkplus.nl